MÉLTÓ MEGÉLHETÉS

Börzéztünk a CEU-n

A 13. NGO Fair

2017. április 04. - MSZEH_HAPN

A Közép-Európai Egyetem (CEU) éves börzéjén jártunk március 23-án. Az egyetem egy diákkezdeményezésének szervezésében évente találkozhatnak a CEU-s diákok Magyarországon is aktív civil szervezetekkel, hogy önkéntes vagy gyakorlóhelyet találjanak, vagy csak közelebbről megismerkedjenek a magyar civil élettel, hangsúlyos témáival.

ceu_ngo_fair1.jpg

Fotó: Kelemen Gábor, Útilapu Hálózat, 2017

Számunkra mindenképpen nagy élmény volt beszélni munkánkról, hiszen a multikulturális egyetem diákjai szerte a világból érkeznek sok kérdéssel, különféle meglátásokkal. Venezuelától Kirgizisztánig beszélgettünk a Magyar Szegénységellenes Hálózat ügyeiről és feladatairól, de a találkozások során más országok szociálpolitikai vagy aktivista gyakorlataiba is bepillantást nyerhettünk.

A bemutatkozó szervezetekről és az eseményről itt olvashat. Fotók a börzéről: https://www.flickr.com/photos/135252556@N06/albums/72157678364658054

ceu_ngo_fair2.jpg

Fotó: Kelemen Gábor, Útilapu Hálózat, 2017

A CEU sokszínűségéért, nyitottságáért és szabadságáért a Magyar Szegénységellenes Hálózat stábja is kiáll! #istandwithCEU

A bejegyzés trackback címe:

https://meltomegelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr8612400531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása