MÉLTÓ MEGÉLHETÉS

TÁMOGASS!

Köszönjük!

2017. július 20. - MSZEH_HAPN

Magyarországon megközelítőleg minden harmadik embert érint a szegénység vagy a társadalmi kirekesztés. Szervezetünk, a Magyar Szegénységellenes Hálózat (MSZEH)  célja a szegénység visszaszorítása Magyarországon. Valljuk, hogy az érintettek ismerik leginkább a szegénység adta nehézségeket, ezért érdekvédelmi kampányokat, képzéseket szervezünk szegénységet megtapasztalt emberekkel közösen

Hiszünk abban, hogy a méltó megélhetés mindenkit megillet! 

tamogass.jpg

Munkánkról tájékozódhatsz ezen a blogon, ITT és ITT összefoglaló bejegyzéseket találsz. Honlapunkra ITT tudsz kattintani, itt pedig a Facebook-oldalunkra. Ha adód 1%-át ajánlanád föl a bevallási időszakban, ITT találsz segítséget.

Ha Te is támogatnád a munkánkat, ezt megteheted

banki átutalással, a számlaszámunk: 

Magyar Szegénységellenes Alapítvány

11706023 20002736 (OTP Bank) 

 

Adományod segítség ahhoz, hogy érdekvédelmi kampányokat, képzéseket szervezhessünk szegénységben élő emberekkel közösen.

*** 

Köszönjük, hogy Te is támogatod, hogy a szegénységben élő emberek is szót kapjanak!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://meltomegelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr3312676471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása