MÉLTÓ MEGÉLHETÉS

Közösségszervezőink Katowicében

Ízelítő Európai Közösségszervező Iskola című programunkból

2017. március 24. - MSZEH_HAPN

A közösségszervezés érdekérvényesítési eszközket, módszereket foglal magában, amelyek segítségével hatékonyan vehető fel a küzdelem a kirekesztés ellen. Nagy örömünkre szolgál, hogy Európai Közösségszervező Iskola elnevezésű programunk keretében hat közösségszervezést tanuló képzési résztvevőnk Katowicében járt januárban, hogy tovább bővíthessék a tudásukat. Alább rövid beszámoló fotókkal, a képekért köszönet Iwona Novaknak!

 

sam_6813.JPGFotó:  Iwona Nowak, 2017

 

Az Európai Közösségszervező Iskola [ECOS] nevű nemzetközi projektünk aktív időszakába érkezett. Kezdő képzéseink második etapja is lezajlott hat kiváló magyar közösségszervezőnk részvételével, akik Pécs, Debrecen, és Budapest városából érkeztek lengyel partnereinkhez.

A katowicei találkozó 2017. január 18-24. között zajlott a Bona Fidesnél, ahol a csoportalakulás, konfliktuskezelés és mediáció témái mellett közösségszervező tapasztalataikat osztották meg egymással.

Májusban folytatjuk, a záróképzés már Budapesten lesz!

 

p1000058.JPGFotó:  Iwona Nowak, 2017

 

Az első képzésről rövid beszámoló ITT olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://meltomegelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr7612367529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása