MÉLTÓ MEGÉLHETÉS

Helyi Háló - A hatalomtól megfosztottak érdekérvényesítése

Megnyílt ezévi miniprojekt-pályázatunk!

2017. március 14. - MSZEH_HAPN

Három éve miniprojekt-kiírásunk keretében megpályázható forrásokkal segítjük tagszervezeteink munkáját. A 2017-es évről szóló felhívásunk alább olvasható, a bejegyzés alján a "Pályázati űrlap" cím alatt szereplő információkat kérjük egy PDF-dokumentumban benyújtani március 24-ig!

 

helyi_halo_2017.jpg

Pályázati kiírás

Helyi Háló

A hatalomtól megfosztottak érdekérvényesítése

Miniprojekt-pályázat a Magyar Szegénységellenes Hálózat (MSZEH) tagszervezetei számára.

 

A MSZEH pályázatot hirdet a részvételt és a demokratikus működést erősítő mini-projektek megvalósítására tagszervezetei részére.

 

A Magyar Szegénységellenes Hálózat missziója szerint tevékenységünk fő céljainak egyike, „hogy széles társadalmi támogató bázist megteremtve, a szegénységben élők aktív részvételére építve alapvetően közösségépítő, a társadalmi nyilvánosságot megszólító és érdekképviseleti tevékenységével hozzájáruljon a magyarországi szegénység és társadalmi kirekesztés csökkentéséhez". A Hálózat munkatársai, tagszervezetei és aktivistái ezért több mint egy évtizede dolgoznak azon, hogy a társadalmi részvétel különböző technikáit a helyi aktivitás erősítésének módszereit terjesszék. Ezért tekintjük feladatunknak 2012 óta a közösségszervezés megközelítésének népszerűsítését. A Hálózat – missziójával összhangban – szeretné elősegíteni a helyi szintű aktivitást, a szegénységben élő érintettek minél szélesebb körű bevonását tagszervezeteink munkájába.

Jelen pályázatunk célja olyan kezdeményezések, közösségi szintű kampányok események vagy új, rendszeres közösségi találkozók támogatása, amelyek elősegítik tagszervezeteink aktív tagságának gyarapodását, bázisuk megerősödését és a szegénységben élők érdekeinek érvényesítését egy részvételi alapú, demokratikus modellben. 

A projektekben a következő célcsoportok bevonását tekintjük kiemelt feladatnak: tartós egészségügyi problémákkal küzdők, fogyatékkal élők, időskorúak, létminimumon vagy az alatt élők, szegénységben élő gyerekek és fiatalok, közfoglalkoztatottak, adós szegények, negatív diszkrimináció áldozatai. 

Várjuk tagszervezeteink jelentkezését 2017. április 15. és 2017. június 30. között megvalósuló programok (helyi kampányok, események, rendszeres közösségi találkozók) terveivel.

A pályázó vállalja, hogy programjának sajtónyilvánosságot biztosít (minimum 1 helyi vagy regionális sajtómegjelenés), kapcsolatot tart a Hálózat programiroda munkatársaival, a program eseményeiről a Hálózat tagszervezeteit tájékoztatja, és a megvalósulásról fotókkal ellátott szöveges beszámolót és pénzügyi elszámolást nyújt be. Kérjük a pályázatot az alább a bejegyzés végén, a pályázati űrlapon kért információk megadásával  e-mailben küldjék el, „HELYI HÁLÓ PÁLYÁZAT” tárgy megjelölésével!

 

Cím: hapn@hapn.hu

Beküldés határideje: 2017. március 24.

 

Pályázók köre: a Magyar Szegénységellenes Hálózat tagszervezetei.

Pályázati keret: összesen 400 000  Ft.

Támogatásra kerülő mini-projektek száma: minimum 3 maximum 6.

Döntés: 2017. április 10-ig

* * *

Helyi Háló miniprojektek

Pályázati űrlap

 

Pályázó szervezet neve:

Címe:

Képviselőjének neve:

Tevékenységi körei:

Honlap, Facebook-oldal, ha van:

Pályázati kapcsolattartó neve:

Telefonszám:

E-mail:

A megvalósítani kívánt projekt bemutatása:

  • Célja:
  • Célcsoportja, kiket próbál elérni:
  • Kiknek a részvételével valósul meg:
  • Megvalósításhoz rendelkezésre álló erőforrások (szakemberek, önkéntesek, tér, források):
  • Sajtó:

Megvalósulás ideje:

Projekt költségei:

Ezen pályázat keretében igényelt támogatás:

Rövid 5 soros összefoglaló:

Beszámolási kötelezettség

(szöveges összefoglaló, mellékelve: program, hirdetés fotó jelenléti ív, megjelent cikk vagy más hirdetés)

Beküldés: e-mailen, pdf formátumban a

hapn@hapn.hu címre.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://meltomegelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr3712337821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása