MÉLTÓ MEGÉLHETÉS

Külföldi sajtónk, nyilvánosság

Rólunk írták idegen nyelven

2017. február 14. - MSZEH_HAPN

Szervezetünkről, munkánkról, témáinkról időről időre jelennek meg írások, cikkek, beszámolók és híradások idegen nyelven is. Alább a legutóbbi évek termését szedtük csokorba. // Here you can find foreign language publications about our work in various languages such as English, Croatian, German, Norwegian, French, Spanish.

 

newspaper_mini_image.jpg

Fotó: http://all-free-download.com/free-vector/newspaper-vector-free-download.html

 

2016

A szegénységről méltósággal című sajtódíjunkat egy nemzetközi együttműködés keretében szerveztük meg, horvát bejegyzés ITT, cikk ITT és ITT (horvátul - in Croatian).

Meghívást kaptunk Ausztriába a Precarity Office Vienna jóvoltából, beszámoló ITT (németül - in German).

A szegénységben élők európai találkozóján a magyar delegáció is részt vett az Európai Szegénységellenes Hálózat szervezésében, ennek keretében egy akciót is szerveztek az érintettek, erről cikk ITT (angolul - in English). Az évente megrendezett találkozó blogja ITT (angolul - in English).

Kasztília és León Szegénységellenes Hálózatával való találkozónkról ITT egy kis ízelítő (angolul és spanyolul - in English and Spanish).

A szegénység elleni küzdelem világnapja (október 17.) alkalmából rövid beszámolók a világnapi akciók nemzetközi oldalán ITT (angolul - in English).

A közfoglalkoztatottak nehézségeiről cikk ITT (franciául - in French).

Az Európai Közösségszervező Hálózattal való együttműködésünkről bejegyzés ITT (angolul - in English).

A szervezetünk által támogatott fórumszínházi miniprojektről ITT (angolul - in English).

 

2015

Norvégiában is kíváncsiak voltak a magyarországi szegénységre, illetve ezen belül a közfoglalkoztatottak helyzetére, országjárásunk egyik állomásáról norvég cikk született, a cikk ITT (norvégul - in Norwegian).

A horvát Indexen is megjelent egy cikk a Horvát Szegénységellenes Hálózattal való együttműködésünkről, a cikk ITT (horvátul - in Croatian).

A horvát hálózat ír rólunk ITT is (horvátul - in Croatian)

Az egészségügy és szegénység témában ekkor zárult le a DRIVERS című többéves együttműködés, erről híradások ITT és ITT (angolul - in English).

 

2014

A Budapest Beacon írt arról, hogy hazánkban közel minden harmadik embert érintett a szegénység vagy a társadalmi kirekesztés, a cikk ITT (angolul - in English).

A megfelelő szintű garantált minimumjövedelemért folyó munkánkról a hazai sajtóanyagok linkjeivel ellátott összefoglaló ITT (angolul - in English).

Akkori munkatársunkkal, a Közmunkás Mozgalom a Jövőért csoport korábbi közösségszervezőjével interjú a tevékenységéről ITT (angolul - in English).

"Válassza a szociális Európa támogatóit!" (Electing Champions for a Social Europe) című kampányunk keretében az európai parlamenti választások hazai jelöltjeit kérdeztük arról, hogy megválasztásuk esetén támogatnák-e a garantált minimumjövedelem koncepcióját, a kampányról híradások ITT és ITT (angolul - in English).

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://meltomegelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr3612254016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása